3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Amatörde yine kavga

Zonguldak'ta Sefercikspor ile Kayıkçılarspor arasında oynanan amatör maçta olaylar çıktı. Her iki takım yöneticilerinin ve taraftarlarının karışmasıyla büyüyen olayları, güvenlik güçleri güçlükle yatıştırdı.

Zonguldak 1. Amatör Küme'de kalma mücadelesi veren Sefercikspor ile Kayıkçılarspor, Perşembe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 82. dakikasında rakibiyle tartışan Seferciksporlu futbolcu Hamit'e maçın hakemi kırmızı kart gösterdi.

Bunun üzerine kırmızı kart gören Hamit ile takım arkadaşları, hakemin üzerine yürüyerek karara tepki gösterdi. Saha bir anda karışırken, iki takım futbolcuları arasında da sözlü tartışmalar yaşandı. İki takım futbolcular arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Olaylar, jandarmanın müdahalesiyle güçlükle önlendi. Olayların ardından devam eden karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi ve bu sonuçla Sefercikspor küme düştü. Seferciksporlu teknik heyet ve futbolcular, maç sonrası hakeme itirazlarını sürdü. Saha içindeki olaylar, maç sonrası saha dışına taştı.

İki takım yöneticileri, teknik heyeti, futbolcuları ve taraftarlarının da karıştığı olaylar, jandarmanın müdahalesiyle güçlükle önlendi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 23:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?