3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ampute Milli Takımı'ndan gösteri

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Beyçayır Stadı'nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Açılışta Türkiye Ampute Milli Takımı gösteri maçı yaparken, protokol ve basın mensupları Beyçayır Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Ereğli'de 15. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Beyçayır Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi. Törene, Zonguldak Valisi Erdal Ata, Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli ve davetliler katıldı. Beyçayır Stadı'nın açılış konuşmasını yapan Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, "Bayçayır Stadı'na 500 bin YTL masraf yapıtk. Ereğli'deki spor tesislerinin eksikliklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalarımız hızla devam edecek. Beyçayır Stadı Ereğli halkına hayırlı olsun" dedi. 

Ereğli'de son bir yıldır spor tesisi konusunda önemli çalışmaların olduğunu söyleyen Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi, "Son bir yıldır spor tesislerinde bir atılım var. Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmeliyiz. Bunun için de spor tesislerine ağırlık vermeliyiz. Ereğli'de deniz var, Gençlerimizi deniz sporlarına yönlendirmeliyiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından kurdeleler kesilerek Beyçayır Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyelerince stadın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı, sahaya çıkarak TFF Başkanı Hasan Doğan için saygı duruşunda bulundu. Kollarına siyah kurdele bağlayan futbolcular, 20'şer dakikadan 2 devre maç yaptı. Karşılaşmada kırmızı formalı takım, beyaz formalı takımı 3-2'i yenerek kazandı. Müsabakanın tamamlanmasının ardından oyuncularla protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Günün son karşılaşmasında gazeteciler ile protokol karması maçında protokol takımı, gazetecileri 5-1 yendi. Belediye Başkanı Murat Sesli ise maçta 3 gol atarak yıldızlaştı.

....
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 12:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?