3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Anavatan yönetimi istifa etti

Anavatan Partisi il ve merkez ilçe yöneticileri toplu olarak görevlerinden istifa etti.

İl Başkanı Yüksel Çelik, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz ve yönetim kurulu üyeleri parti binasında düzenledikleri basın toplantısında görevlerinden istifa ettiklerini açıklarken, istifa dilekçelerini genel merkeze gönderdiklerini bildirdi.

Çelik, istifa kararıyla ilgili olarak, “2003'ten itibaren gurur ve onurla taşıdığım il başkanlığı görevimi sağlık sorunlarım nedeniyle sonlandırarak görevimden istifa ediyorum. Ayrıca benimle birlikte merkez ilçe başkanımız Yusuf Deniz, il ve ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımda istifalarını genel merkezimize gönderdi. Bugüne kadar çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm Genel Merkez yöneticilerimize ve teşkilatlarımızdaki arkadaşlarıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alacak il ve merkez ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz ise, sadece partimizdeki görevlerinden ayrıldıklarını, yeni görev alacak isimlerle birlikte çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Deniz, “Gerek yerel ve gerekse genel siyasetin yapacağımız çalışmalar ile takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 12:45:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?