3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ankaraspor'lu Mehmet'ten ziyaret

Turkcell Süper Lig takımlarından Ankaraspor’un futbolcusu Mehmet Özdemir, Zonguldak’ın Alaplı İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.


Ankaraspor futbol takımında forvet mevkiinde oynayan, Alaplılı gurbetçi futbolcu Mehmet Özdemir, Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı’yı ziyarette Alaplı Kaymakamı Aydın Memük de hazır bulundu. Özdemir, Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı’ya 67 numaralı formasını hediye etti. Ankaraspor’un 20 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Özdemir, geçtiğimiz sezon Ankaraspor’un Almanya’daki pilot takımından Ankaraspor PAF takımına geldiğini ve bu sezonun başında da Ankaraspor A Takım Kadrosuna alındığını bildirdi.

Almanya’da Hertha Berlin takımının altyapısında futbol hayatına başladığını belirten Mehmet Özdemir, iki sezon önce Ankaraspor’a geldiğini, bundan sonraki amacının Ankaraspor’da başarılı olup, İstanbul takımlarına transfer olarak, tekrar Avrupa’ya geri dönmek olduğunu ifade etti. En büyük hedeflerinden birinin de Milli Takım formasını giymek olduğunu belirten Mehmet Özdemir, “Yaşım daha çok genç. Başarılı futbolumu sürdürdüğüm takdirde bu hedefime de ulaşacağımı düşünüyorum” dedi.


Belediye Başkanımız Ekrem Yazıcı da, Turkcell Süper Lig’de Mehmet Eren Boyraz, Mehmet Özdemir gibi Alaplılı futbolcuların olmasından gurur duyduklarını belirterek, hem Mehmet Eren’i, hem de Mehmet Özdemir’i Milli Takım’da görmeyi arzu ettiklerini söyledi. Yazıcı, Alaplı Belediyespor Futbol takımının da 3.Lige yükselme mücadelesi verdiğini belirterek, “Alaplı olarak sporu ve futbolu seviyoruz. Ben kendim de yıllarca futbol oynadım. İlçemizden yetişmiş yetenekleri üst düzey takımlarda görmek beni mutlu ediyor. İlçemizden yetişmiş, bizi ilçe dışında başarıyla temsil eden sporculara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vereceğiz.”dedi.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 19:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?