3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Annelerden yardım kermesi

ANNELERDEN YARDIM KERMESİ

Türk Spastik Çocukları Derneği Zonguldak Şubesi adına Sevgi Yardım Kolu Anneleri, dernek yararına kermes düzenledi.

Dernek Başkanı ve Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal ve Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Berin Olgun tarafından organize edilen ve Konak Otel'in altında düzenlenen kermesin açılısını Vali Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata ile Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'in eşi Nermin Eşref yaptı.

Dernek Başkanı Serap Köksal, gönüllü annelerden oluşan Sevgi Yardım Kolu tarafından derneğe gelir elde edilmesi amacıyla açılan yiyecek kermesinde yer alan ürünlerin 50 kuruş ile 20 TL arasında satışa sunulduğunu söyledi.

Çocuklar yararına düşünülen anlamlı kermeslere her zaman destek verdiğini belirten Vali Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata, kermese destek veren herkese teşekkür etti. Derneğe gelir sağlanması kapsamında her ay ağırlıklı olarak kermes, gezi ve çay günü gibi etkinliklerin gerçekleştirildiğini belirten Köksal, "Spastik çocuklarımızın yararına bu tür kermesi ilk kez düzenledi. Gönüllü annelerimizle birlikte derneğe katkı sağlayabilmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Bu kermesimizi bu sene ilk defa yapıyoruz. Annelerimizin hepsinin el emeği çocuklarımız için. Kermesi bir günlüğüne düzenledik. Bu etkinliğimizi çeşitli katılımlarla sürdüreceğiz. Kent halkı da bu konuda duyarlı. Dernek olarak önümüzdeki ay Mardin, Midyat ve Gaziantep'in de içerisinde yer aldığı bazı illere 5 günlük gezi düzenleyeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 14:12:05
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 14:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?