3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Annesiyle aynı kaderi paylaştı

Zonguldak'ta, annesini yıllar önce sarılık hastalığından kaybeden Songül Yiğit de annesi gibi aynı hastalıktan vefat etti.


Kilimli beldesinde iki yıldır yatalak olarak yaşayan Songül Yiğit (41), sarılık hastalığı nedeniyle vefat etti. Annesinin de aynı hastalıktan yıllarca önce vefat ettiği Yiğit, evinin odasında babası İlyas Yiğit tarafından ölü bulundu. Songül Yiğit'in 7 yaşında beyin ameliyatı geçirdiği, 15 yaşında banyoda düşüp bacağını kırdığı ve bacağı nedeniyle uzun süre tedavi gördüğü bildirildi. Bacağı nedeniyle sarılık tedavisi yapılmadığı Yiğit'in yatalak şekilde hayatını sürdürdüğü öğrenildi. Annesi gibi Songül Yiğit'in de aynı kaderi paylaştığını belirten ağabeyi Şevket Yiğit (46), "Annemde aynı rahatsızlıktan vefat etmişti. Sarılık tedavisi olacaktı fakat 15 yaşında geçirdiği kaza sonucu bacağı kırılmıştı. Bacağına platin takıldı sonra platin yerinden çıktı. Uzun süre bacağından tedavi gördü. Bacağının sakatlığı nedeniyle tedavisi yapılamadı. Çok çile çekti" dedi.


Songül Yiğit evinde babası tarafından odasında ölü bulundu. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 11:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?