3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Araçlar kaldırımdan gidiyor

ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR

Zonguldak Belediyesi tarafından başlatılan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kolektör Hatları Projesi kapsamında yapılan çalışmalar trafiği durma noktasına getirdi.

Zonguldak'ta 2010 yılında başlayan atık su ve kanalizasyon yenileme çalışmaları devam ederken, gelecek yıl 12 Temmuzda bitecek proje kapsamında kent merkezinde bir haftadır süren çalışmalar trafiği durma noktasına getirirken, vatandaşlar tepki gösterdi.

Zonguldak'ın en işlet caddesi olan Gazipaşa Caddesi'nde yapılan çalışmada Zonguldak Valiliği önünde kanalizasyon borularının döşenmesi için ekipler tarafından çukur kazınmaya başladı. Yolda başlatılan kazma işlemleri nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, araçlara 50 metrelik mesafeyi valilik önündeki kaldırımdan geçiyor. Araçların kaldırımı kullanması nedeniyle vatandaşlarda anayolu kullanmaya başladı.

Vatandaşlar, araçların kaldırımı kullandığını görünce şaşkınlık yaşarken, olaya da tepki gösterdiler. Araç sürücüleri de, çalışmaların gece yapılmasını isteyerek, tepki gösterdi.

YOL ÇALIŞMASINDA VATANDAŞLARIN ÜZERİNE ZİFT SIÇRADI

Atık Su Arıtma Tesisi ve Kolektör Hatları Projesi çalışmalarında ekipler tarafından Zonguldak Valiliği önündeki merdivenlerin önüne zift bidonu konuldu. Bu sırada kaldırımdan gelen bir TIR zift variline çarparak patlamasına neden oldu. Patlamanın etkisiyle varilin içindeki zift o sırada oradan geçen 4 yaşındaki Emre Çakır, 25 yaşındaki Yıldız Çakır ve 38 yaşındaki İsmail Demirkeser ve ismi belirlenemeyen iki kişinin üzerine sıçradı. Varilin içerisindeki ziftin sıcak olmaması olası bir faciayı önledi. Üzerlerine zift sıçrayan vatandaşlara diğer vatandaşlar yardım etti. Olay yerine ambulans çağırılırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

POLİS GAZETECİLERİ ENGELLEMEYE ÇALIŞTI

Üzerlerine zift sıçrayan yaralıları çekmeye çalışan gazetecileri bir polis engellemeye çalıştı. Gazetecilere bağıran polis memuru, olay yerinde bulunan vatandaşlara da kışkırtarak, gazetecileri zor durumda bıraktı. Polisin gazetecilere bağırdığını gören vatandaşlarda gazetecilere tepki göstermeye başladı. Vatandaşları sakinleştirmesi gereken polis memuru ise, gazetecilere tepkisini sürdürerek gazetecileri kovmaya çalıştı. Gazetecinin "Benim görevim bu" demesine ise polis memuru, "Başlarım senin görevine" diyerek karşılık verdi.

Polisin tepkisini gören yol çalışmasını yürüten firma çalışanları da gazetecilere tepki gösterdi.

ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
ARAÇLAR KALDIRIMDAN GİDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 17:21:04
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 17:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?