4
Mayıs
2024
Cumartesi
ZONGULDAK

Arazi kavgası kanlı bitti

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde eskiye dayalı bir arazi nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Dağüstü Köyü'ne bağlı Hatipler Mahallesi'nde oturan H.T. (41) ile annesi M.T. (72), daha önce de tartıştıkları Ramazan Taşdemir (32) ile babası Remzi Taşdemir'in (60) arazilerinden geçmemesi için nöbet tuttu. Kendi tarlalarında işlerini tamamlayan baba-oğul evlerine dönerken, H.T. ve annesi M.T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.T., eline geçirdiği çapayla Ramazan Taşdemir'i boynundan, baba Remzi Taşdemir'i de göğsünden yaraladı. Evli ve 1 çocuk babası olan Ramazan Taşdemir, olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Remzi Taşdemir ise Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgada yaralanan H.T. ve anne M.T. de tedavilerinin ardından gözaltına alındı. 

Öte yandan şahısların adli makamlara sevk edildiğini belirten yetkililer, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğünü bildirdi.
Serhat Demir-Kenthaber/Zonguldak
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 13:02:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?