3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Asfalt yerine çamur

Alaplı ilçesi belediyesi tarafından bozulan yollara asfalt yerine çamur ve toprak karışımı malzeme dökülüyor.


Zonguldak'ın Alaplı ilçesi belediyesi tarafından alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları nedeni ile bozulan yollarda asfalt dökmek yerine dağ malzemesi tabir edilen çamur ve toprak karışımı malzeme kullanması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Alaplı'da Belediye dükkanlarının bulunduğu dere boyunda alt yapı kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarda meydana gelen çukurlar belediye ekipleri tarafından dağ malzemesi kullanılarak doldurma çalışması yapıldı.

Hava şartları ile asfalt dökemeyen belediyenin bozulan yollarda dağ malzemesi kullanarak çözüm arayışına gitmesine tepki gösteren Dere Boyundaki Belediye dükkanları esnafı belediye ekiplerine sözlü müdahalede bulundular. Esnaflar, "Belediyemiz alt yapı, kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarda ilçe merkezinde şu ana kadar hiçbir çalışma başlatmadı. Yollarımız çamurdan ve tozdan geçilmiyor. Belediyemiz asfalt dökmek yerine dağ malzemesi döküyor. Döktükleri malzeme yağmurlu havalarda çamur güneşli havalarda toz olacak. Bir çok esnafımız gıda maddesi satıyor bu durum hepimizi sıkıntıya sokuyor.

Buradan Belediye yetkililerine sesleniyoruz. Bozulan yollara asfalt dökemiyorsanız en azında çukurları asfalt malzemesi kullanarak kapatın dağ malzemesi denilen bizim tabirimizle çamurla geçici olarak kapatmayın" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal akcan IP: 92.72.119.xxx Tarih : 8.03.2009 14:45:06

gecen haberlerde kendilerini bir istekleri vardi Alapliyi temiz tutalim derelere cöp atmayalim gibi öncelikle kendileri doguru calisma yapsinlar paralari secim ve pankartlara harcamasinlar sukadar söylüyorum yaziklar olsun