3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

ASKF Şeneri'i ziyaret etti

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Erdem başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Gençlik ve Spor İl müdürü Şerif Özgürü makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan ve 2008-2009 Futbol Sezonu öncesi görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Cahit Erdem taban birlikleri olarak tek vücut olduklarını belirterek ”Amacımız, sorunsuz tertemiz bir lig geçirmek. Bunun için tüm kurumlarla iyi diyaloglar geçirmek amacındayız “dedi.
Erdem, yeni sezonda yeni sahalarla futbolseverlerin karşısına çıkacaklarını ifade ederek bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'e minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ise herkesimin spor yapmasını sağlamak amacında olduklarını belirterek ”Trabzon tesis bakımından Türkiye'de belli şehirleri geride bıraktı. Asıl hedefimiz 2011 Gençlik Yaz Olimpiyatları şimdiden çalışmaya başladık. İnanıyorum ki hep birlikte el ele verip bu organizasyondan Karadeniz oyunlarında olduğu gibi başarılı çıkacağız “dedi.


Ziyarette Trabzon amatörüne kazandırdığı yeni tesislerden dolayı ASKF tarafından Şerif Özgür'e plaket verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:40:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?