3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Atatürkçülerin toplantısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Erol Sarıal, ‘ADD Batı Karadeniz Bölge Eşgüdüm Toplantısı’nın Zonguldak’ta gerçekleşeceğini belirtti.


Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Erol Sarıal, Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek eşgüdüm bölge toplantısı hakkında açıklamada bulundu.

Sarıal, Emirgan otelde gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek olan toplantıya, ADD Genel Başkanı Emekli Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur, Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Nur Serter, Batı Karadeniz İl ve İlçe ADD Şube başkan ve yöneticilerinin yanı sıra ADD Genel Merkez yönetim kurulunun da katılacağı bildirdi. Sarıal, toplantı hakkında şu bilgilere yer verdi:


“2006 yılında Menemen’den Cumhuriyet yürüyüşleri adı altında mitingler başlattık. Bu mitingleri Tandoğan’a taşıdık. Yeni süreçlerle karşı karşıyayız. 3-4 Kasım tarihinden itibaren bölgeler arası toplantılarımızı sürdürmekteyiz. Toplantıda, temel değerlerin korunması, bilimsel anlamda Türkiye’yi ilerletecek konuları yer alacak. Atatürkçü yurttaşlarımızı toplantımıza katılımlarını bekliyoruz. Kastamonu, Düzce, Karabük, Bartın il ve ilçe şubeleri toplantımızda yer alacak. Bir takım kararlar alacağız. Halkı yanımızda hissederek bugünkü iktidar sürecine tepki göstermek amacındayız. Biz ADD temsilcileri olarak partililerden üstü siyasetçiyiz.”


Ayrıca Sarıal, ADD Batı Karadeniz Bölge Eşgüdüm Toplantısı’nın 23 Şubat tarihinde Zonguldak’ta başlayacağını kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2008 Cuma 13:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?