3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ayakları yakıp, çocuklarını ısıtmış!

KARISININ BACAKLARIYLA ÇOCUKLARINI ISITMIŞ

Zonguldak'ta vücudu parçalara ayrılan Yeter T.'nin kayıp ayaklarının külleri ve kemikleri bulundu. Kocası Cihangir T.'nin karısının ayakları ile çocuklarını ısıttığı ortaya çıktı.

Çarşamba günü akşam saatlerinde gelen ihbar üzerine olay yerine giden polisler, çuval içerisinde Yeter T.'nin kafası ve ayakları ayrılmış haldeki gövdesini bulmuştu.

Üç parçaya ayrılan cesedin baş kısmını da aynı gün olay yeri yakınlarında çuval içerisinde bulan polis, iki gündür Yeter T.'nin kayıp ayaklarını arıyordu.

Emniyette sorgusu süren koca Cihangir T.'nin itirafı üzerine kayıp ayakların sobada yakıldığı öğrenildi. Cihangir T.'nin itirafları doğrultusunda yeniden olay yerine giden polis ve olay yeri inceleme ekipleri, evin önündeki çuvalı inceledi.

Yeter T.'nin kayıp ayaklarına ait olduğu tahmin edilen kemikleri ve külleri gören ekipler, aldığı kül ve kemikleri incelenmek üzere Kriminal Laboratuvar'a gönderdi.

Polisin saatlerce süren sorgusu karşısında suçunu itiraf eden Cihangir T.'nin, kendisini mahkemeye veren eşi Yeter T. ile 2004 yılından itibaren 1250 TL nafaka ödediğini ve eşinin akşam geç saatlerde gelmesi nedeniyle uzun süre tartıştığı öğrenildi. Koca Cihangir T.'nin ifadesinde sabaha karşı uyuyan eşi Yeter T.'yi uyurken boğazından bıçaklayarak öldürdüğünü ve cesedi imha etmek için yatak odasında baltayla parçaladığı belirlendi. Olayın ardından vücudundan ayırdığı ayaklarını parçalayan Cihangir T.'nin parçalarını yanan sobaya atarak imha etmeye çalıştığı öğrenildi. Parçaladığı eşinin ayaklarıyla çocuklarını ısıtan Cihangir T.'nin cesedin bulunmasından bir gün önce de polis merkezine giderek eşinin kaybolduğuna dair müracaatta bulunduğu belirlendi.

Hiçbir tanığın bulunmadığı olayı polisler iki gün boyunca gece gündüz yürüttükleri soruşturma ile ortaya çıkardı. Olayın delilden sanığa giden bir yöntemin yanı sıra modern tekniklerin yardımıyla Adli Tıp Kurumu'ndan sonuçlar bile gelmeden çözüldüğü belirtildi.

Cihangir T.'nin yanı sıra gözaltında tutulan annesi Fatma, babası Sebahattin ve kardeşi Muhammet T., iş arkadaşı Erdoğan K. ve M.S. isimli şahısla birlikte savcılığa çıkarılacağı belirtildi.

KARISININ BACAKLARIYLA ÇOCUKLARINI ISITMIŞ
KARISININ BACAKLARIYLA ÇOCUKLARINI ISITMIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 13:43:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 14:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?