3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Aydınlatılmayan tünel korkutuyor

Zonguldak-Ereğli arasındaki tünelin ışıklarının yanmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor.
Zonguldak-Ereğli yolu üzerinde bulunan 3- Değirmenağzı Tüneli’nin ışıklarının yanmaması sürücüleri korkutuyor. Özellikle Ereğli'den gelen araçların tünele girer girmez virajla karşılaşması araç sürücülerine zor anlar yaşatıyor. Diğer tünelin lambalarının yanmasına rağmen Ereğli istikametindeki 3- Değirmenağzı Tüneli’nin ışıklarının yanmamasına tepki gösterdi.


Sürücüler, karayollarının sorumluluğundaki tünelin ışıklandırılması konusunda çalışma yapılmasını istediklerini belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 15:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail gülgün IP: 78.171.249.xxx Tarih : 16.01.2009 21:47:44

ışıkları yansa ne olur yanmasa ne olur.zaten yıllardır bu tünel ÖLÜM TÜNELİ olarak onlarca canın gitmesine sebep olmadı mı.yaralanan sakat kalan canlar da cabası...ve milyarlarca liralık maddi hasarlı kazalar bu tünelde hemde ışıklar yanıyorken olmadı mı.neden bu tünelin yapım hatasına kimse parmak basmıyor.ereğli istikametınden gelen araç tünele girer girmez keskın bir virajla karşılaşıyor ve kaza üstüne kaza..özellıkle yolun yabancısı olan sürücüler için adeta bir tuzak burası.ve güzel ülkemden tipik bir örnek burayı tünel diye hizmete acanlar kahraman edasıyla vatandaşların arasında dolaşıyorlar.sebep oldukları cinayet gibi kazaların rahatsızlığını vicdanlarında hiç hissetmeden..yazık hemde cok yazık..