3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Ayyıldız'ın hedefi Süper Lig

DP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Kamuran Ayyıldız, futbolda alt yapının, tesisin ve sahanın büyük önem taşıdığını belirtti.


Demokrat Parti (DP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Kamuran Ayyıldız, sporun büyük önem taşıdığını belirterek, süper ligin en büyük hayali ve arzusu olduğunu kaydetti.

Futbolun varlık sebebinin onu seven insanlar olduğunu belirten Ayyıldız, futbolda elde edilen her başarının sporu sevenleri birbirine kenetlediğini, birlik ve beraberlik ruhunu kuvvetlendirdiğini söyledi. Ayyıldız, "Bu güne kadar Ereğlilik ruhunun ve bilincinin oluşturulamamış olmasının en önemli nedenlerinden birisi sporun özellikle futbolun birleştirici ve bütünleştirici ruhunu kullanamamış olmamızdır. Biliyoruz ki futbolun varlık sebebi onu seven insanlardır.

Futbolda elde edilen her başarı onu sevenleri birbirine kenetler, birlik ve beraberlik ruhunu kuvvetlendirir. Dolayısı ile kentlilik bilincinin artmasında önemli rol oynar. Bugüne kadar Ereğlimiz maalesef bunun eksikliğini yaşamıştır. Her sporda olduğu gibi futbolda da alt yapı, tesis ve saha çok önem taşır. Takım ruhunun oluşması bu ruhun kentte yaşayan insanlara aşılanması ve başarılarla artacak olan kentlilik bilinci inanıyorum ki Ereğlimizi yeniden şaha kaldıracaktır.

Bu nedenle spora ve futbola inşallah kadın elini değdirecek kişi ben olacağım. Kuracağım spor tesisleri ile özellikle futbolun alt yapısına önem vererek futboldaki başarının adımlarını atacağım. Artarda gelecek başarılarla Ereğlimizin şevk ve heyecanını arttıracak, Ereğli sevgisinin her bedene nakış nakış dokunmasını sağlayacağım. Çünkü ben futboldaki başarıların o şehrin insanında oluşturduğu sevgi, heyecan ve coşkuyu çok iyi biliyorum. Belediyecilikte nasıl ki süper projeler en büyük hedefimse futbolda da süper lig en büyük hayalim ve arzumdur. Ben bu hedefimi, arzumu ve hayalimi gerçekleştirmek için yola çıktım. Başaracağıma da inanıyorum. Yeter ki siz bana destek verin, yeter ki siz beni iş başına getirin" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 15:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?