3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Babaları sırra kadem bastı

Zonguldak'ta iki kardeş, 3 gün önce bir restoranda yemek yedikten sonra kaybolan babalarını arıyor.


Zonguldak'ın Çatalağzı beldesi Doğancılar Mahallesi'nde ikamet eden Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) emekli 52 yaşındaki Baki Tuncel, 3 gün önce aniden ortadan kayboldu.

Babalarını arayan Caner Tuncel (24) ve Bayram Tuncel (32) görgü tanıklarının anlattıklarına göre babalarının en son mahallede bir restoranda akşam yemeği yediğini ücreti ödeyip restorandan ayrıldığını söyledi. Babalarını bulma mücadelesini sürdüren iki kardeş babalarının hiçbir psikolojik hastalığı ve sağlık sorunu olmadığını ifade etti.

Polise, jandarmaya babalarının bulunması konusunda başvurduklarını söyleyen Bayram Tuncel, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Babamız TTK'dan emekli, 52 yaşında. Ramazan Bayramı'nın 3. gününün ertesi saat 17:00 gibi güle oynaya evden ayrıldı. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre mahallede bulunan kahvehanede bir süre oturup gazeteleri okumuş. Akşam 20:30'a kadar oyalanıp mahallede bulunan restorana gitmiş. Garsonun anlattığına göre yemeğini yemiş ücreti ödeyip restorandan ayrılmış. O andan itibaren bir daha görülmemiş."


Babasının hayatından endişe ettiklerini anlatan Bayram Tuncel, sözlerine şöyle devam etti: "Gidebildiğimiz her noktaya üzerinde telefon numaralarımızın bulunduğu kayıp ilanını astık. Babamızı bulan ya da gören varsa lütfen bize ulaşsın. Babamızın bir psikolojik rahatsızlığı ve sağlık problemi yok. Polise ve jandarmaya haber verdik. Hala babamızı arıyoruz."

İha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2008 Pazar 16:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?