3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Babasını yine şikayet etti

Zonguldak’ta oturan 29 yaşındaki Elif Demirköse, tokat attığı gerekçesiyle şikayetçi olup 3 bin TL para cezasına çarptırılmasına neden olduğu babası 65 yasındaki Yaşar Demirköse hakkında, hala kendisini dövdüğü ve basında yer alan hakkındaki beyanlarının asılsız olduğu gerekçesiyle yeni bir suç duyurusunda bulundu.

Mithatpaşa Mahallesi’nde oturan emekli Yaşar Demirköse, 3 yıl önce tartıştığı kızı Elif Demirköse’ye, saldırgan tavırları ve sözünü dinlemediği gerekçesiyle tokat attı. Kızının şikayeti üzerine Zonguldak 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Yaşar Demirköse’ye 150 gün adli para cezasının karşılığı olan 3 bin TL ceza verildi. Mahkemenin kararı üzerine şaşkına dönen ve 7 gün içinde itirazda bulunmadığı gerekçesiyle temyiz talebi kabul edilmeyen Yaşar Demirköse, Yargıtay’a gönderilmek üzere kaleme aldığı dilekçesini Zonguldak 3. Sulh Ceza Hakimliği’ne teslim etti.

BABA: TOKAT HAKKIM VAR

Mahkemenin kararına tepki gösteren Yaşar Demirköse, kızına gerektiğinde tokat atmaya hakkı olduğunu savunurken, kızının psikolojisinin bozuk olduğunu, 5 kez intihar girişiminde bulunduğunu, saldırgan ve küfürbaz tavırları nedeniyle aile fertlerine zarar verdiğini söyledi.

Elif Demirköse, bugün gazetelerde çıkan babasının kendisi hakkındaki beyanlarının asılsız olduğu ve eve alkollü gelerek kendisini dövdüğü gerekçesiyle yeni bir suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesini Cumhuriyet Savcısı’na teslim eden Elif Demirköse, adliye çıkışında gazetecilerin röportaj isteğini geri çevirdi.
Savcılık yetkilileri, Elif Demirköse’nin, babasının kendisi hakkında bugün gazetelerde çıkan ifadelerinin asılsız olduğu, kumar oynayıp, eve alkollü gelerek kendisini dövdüğü gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu söylediler. Elif Demirköse’nin dilekçesinin inceleneceği ve soruşturma başlatılacağı bildirildi.

Baba Demirköse ise, kızının gazeteleri görünce çıldırdığını belirterek, “Gazetelerde çıkan haberlere, benim ifadelerime tepki gösterdi. Kendisinin teşhir edildiğini düşünüyor. Bu yüzden de benim yalan söylediğimi, kumarbaz olduğumu, içkici olduğumu öne sürerek şikayetçi olmuş. Ben istediği şekilde yaşamasına, başı boş gezmesine izin vermediğim için bana kızıyor, tepki gösteriyor. Bakalım ne olacak?” diye konuştu.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 16:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?