3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Badminton heyecanı

ZONGULDAK'TA BADMİNTON HEYECANI

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Türkiye Badminton Şampiyonası'nın açılış seremonisi düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 18-20 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılmaya başlanan "11 Yaş Altı Devrek Badminton Türkiye Şampiyonası" nedeniyle Devrek Spor Salonu'nda açılış seremonisi düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından düzenlenen seremoniye, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Zonguldak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupunar, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Çalışkan, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Zübeyt Aydın, Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Badminton Federasyonu ve Devrek Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri organizasyonda karşılaşmalar Devrek Spor Salonunda yapılmaya başlandı. İki gün sürecek olan şampiyonada, grup eleme müsabakaları ve final müsabakaları olarak iki kategoride düzenlenecek.

Devrek protokolü tarafından çalıştırıcı ve hakemlere ilçenin simgesi olan Devrek Bastonu hediye edilirken, toplam 62 kulüpten 261 sporcunun katıldığı organizasyonda 34 ayrı şehirden gelen sporcular ilçede iki gün kalacaklar.

ZONGULDAK'TA BADMİNTON HEYECANI
ZONGULDAK'TA BADMİNTON HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2011 Cumartesi 17:50:02
Güncelleme :18 Haziran 2011 Cumartesi 18:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?