3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bakan Pepe, teselliye geldi

Zonguldak’ta trafik kazasında eşini kaybeden AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun’u, eniştesi Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe Zonguldak’a gelerek teselli etti.

Celil Uzun’un kız kardeşi olan eşi Birgül Pepe ile birlikte Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gelen Bakan Pepe, yaralı Ensar Uzun’u da ziyaret etti.

Zonguldak-Ereğli yolundaki Çatak mevkiinde meydana gelen trafik kazasında eşi Gülizar Uzun ile şoförü Refik Gürsel’i kaybeden, çocuğu da yaralanan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun’u Çevre ve Oman Bakanı Osman Pepe teselli etti. Olayı öğrenir öğrenmez İstanbul’dan kara yoluyla Zonguldak’a gelen Bakan Pepe, eşi Birgül pepe ile birlikte ZKÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne gitti. Taziyeleri kabul eden Bakan Pepe’nin hanımı Birgül Pepe ise gözyaşlarını tutamadı.

Hastaneye girerek bir süre Rektör Açıkgöz’ün odasında bilgi alan Bakan Osman Pepe, yaralı Ensar Uzun’u da ziyaret etti.

Bakan Pepe daha sonra istirahata çekilirken, Gülizar Uzun’un Alaplı’da kılınacak öğle namazının ardından memleketi Trabzon’da toprağa verileceği belirtildi.

Yaralı Ensar Uzun’u hava yastığının kurtardığını ve durumunun iyiye gittiğini söyleyen ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Celil Uzun’un eşi Gülizar Uzun’u ile şoför Refik Gürsel’in hastaneye geldiğinde ölü vaziyette olduklarını belitip, "Gülizar hanımı karın içi iç kanamadan kaybettik. Ameliyatta kalbi canlandırdık ama diğer organları ezikti" dedi.

Zonguldak’tan Ereğli istikametine seyreden Refik Gürsel (39) yönetimindeki 67 SA 666 plakalı özel otomobil ile karşı istikametten gelen Mehmet Sürücü idaresindeki 67 DT 447 plakalı kamyonet çarpışmıştı.

Kazada, Refik Gürsel ile otomobilde bulunan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun’un eşi Gülizar Uzun (40) hayatını kaybetmiş, oğlu Ensar Uzun ve kamyonet sürücüsü Mehmet Sürücü ise yaralı olarak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2005 Çarşamba 12:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?