3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bakan'a işsizlik protestosu

Zonguldak'ta işsiz bir şahıs, bir dizi ziyaretler için Zonguldak'a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in önünü kesti.


Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı kongresi ve bir dizi ziyaretler için Zonguldak'a geldi. Dün akşam saatlerinde Zonguldak'a gelen Demir, geceyi İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polisevi'nde geçirdi. Bu sabah ilk olarak Zonguldak Valisi Erdal Ata'yı ziyaret eden Bakan Demir, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Demir, Vali Ata'dan Zonguldak'ın coğrafi yapısı ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Zonguldak'a ilk kez geldiğini ifade eden Bakan Demir'e dünyaca ünlü asaletin
simgesi olan Devrek Bastonu ve Zonguldak'ın genel görünümü olan şilt hediye edildi. AK Parti İl Başkanlığı kongresi için Valilik binasından çıkmak üzere olan Bayındırlık Bakanı Mustafa Demir'in önünü seyyar Milli Piyango satıcısı Muharrem Doruk (42) kesti. Elindeki sakat kimliğini Bakan Demir'e gösteren Mustafa Doruk, işsiz olduğunu ifade ederek Bakan Demir'den yardım istedi. Kısa süre işsiz adamı dinleyen Mustafa Demir, polis mangasını selamlayarak aracına yöneldi. Bakanla görüşme talebini yineleyen Muharrem Doruk, polislerin engeli ile karşılaştı.


Bir süre polislerin engelinden kurtulmak için çabalayan işsiz adam, Valilik binası önünden uzaklaştırılmaya çalışıldı. Bakan'ın Valilik binasından ayrılması ile gazetecilere derdini anlatmaya çalışan Muharrem Doruk'u Vali Erdal Ata yanına çağırdı. Şapkasını çıkararak Vali'nin yanına giden işsiz adam Vali Erdal Ata ile birlikte Valilik binasına girdi.
Öte yandan Bakan Mustafa Demir'in makam aracı ters yönden kongrenin yapılacağı spor salonuna gitti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KİLİMLİLİ IP: 88.248.255.xxx Tarih : 11.07.2009 21:57:20

BEN  BU  ŞAHSİ TANİRİM  YİLLARDİR  MİLLİ PİYANGO SAYYAR BAYİSİİDİ PARASİ DA  VAR  PULUDA  HERŞEYİ  VAR DEVLETİM  ONA İŞ VERMİŞ  VE  BU ADAM  SAYİN  BAKANİN ÖNÜNÜ  KESİYOR  ŞEHRİMİZE  GELEN  BAKANİM  SAGOLSUN GELMİŞ HOŞ  GELMİŞ   ADALETİN  BUNUN HESABİNİ SORACAĞİNA  İNANİYORUM BİNLERCE  İSSİZ  VARKEN  BUNLAR ŞOV PEŞİNDE ALSİN DEVLETİM ELİNDEN VERDİĞİ  BAYİLİĞİ İŞİNİ  YAPANA  VERSİN