3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Balcı esnafı ziyaret etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı ile birlikte çarşı esnafını ziyaret etti.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, eşi Ayşegül Balcı, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Belediye Meclisi Üye adayları, Parti Gençlik ve Kadın Kolları temsilcileriyle birlikte çarşı esnafını ziyaret etti. Milletvekili Türkmen ve Belediye Başkan adayı Balcı esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Balcı, içerisinde hazırladıkları projelerin bulunduğu kataloglardan vatandaşlara ve esnafa verdi. Balcı, katalogları verirken katalogların içerisinde bulunan projeleri 5 yıl içerisinde meclis üyeleri ve Ereğli halkıyla birlikte tamamlayacaklarının sözünü verdi.
Milletvekili Polat Türkmen ise, Yüksel Balcı'nın projelerinin arkasında hükümet başta olmak üzere TBMM Başkanı, Milletvekilleri ve Başbakan'ın bulunduğunu söyledi. Milletvekili Türkmen ve Balcı girdikleri bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Balcı okey oynayan vatandaşların yanına oturarak oyunlarını izledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 12:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?