3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Balcı gezilerine devam ediyor

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, mahalle gezilerine hız kesmeden devam ediyor.


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, Belediye Meclisi Üye adayları, AK Parti İlçe Teşkilatı, parti gençlik ve kadın kollarının temsilcileriyle birlikte mahalle gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

İlçenin arka taraflarında bulunan mahallelerine kadar giden Belediye Başkan adayı Balcı, vatandaşlarla birebir konuşarak dert ve sıkıntılarını dinliyor. Başkan adayı Balcı ayrıca, vatandaşlara içerisinde Ereğli'nin çağdaş bir kent olabilmesi için hazırladıkları projelerin bulunduğu kataloglardan verdi. Mahallelerin ana caddelerini değil biraz daha arka caddelerini gezdiklerinin altını çizen Belediye Başkan adayı Balcı, “Uzun Mehmet ve Çavdarlı Ereğli'nin en güzide yerlerinden. Ziyaret ettiğimiz evlerde belediyeden hakikaten beklentiler var.

Mesela Uzun Mehmet Mahallesi'nin arka sokaklarına bakıyoruz, halen kanalizasyon sorunları var. Onun için diyorum ki, çıkıp buraya 'Avrupa Kenti' diyen büyüklerimize saygılar sunuyorum. Ancak onlarla beraber buralarda yürüyelim. Ana caddeden yürümeyle Ereğli'nin sorunlarını çözemezler. Mahalle aralarına girsinler, sorunları gözleriyle görsünler. Toprak yol görünce diğer belediye başkan adayları o evlere girmiyorlar onu fark ettik.

Allah nasip ederse biz 30 Mart'tan sonra da yolu bozuk evlere gireceğiz. Şehirleri, üzerinde yaşayan insanlar yönetir” dedi.


Belediye Başkan adayı Balcı ve beraberindeki heyet daha sonra Ereğli Meydan ve Taraf grubunu ziyaret etti. Taraftar grubu üyeleriyle bir süre sohbet eden Belediye Başkan adayı Balcı Ereğli'de yapılması planlanan sportif anlamda büyük projelerinin olduğunun altını çizdi. Ereğlispor'da eskiden yöneticilik yaptığını belirten Balcı, “Ereğli'ye kesinlikle bir profesyonel takım şart. Şimdi Süper Lig'de mücadele eden Sivasspor ile 1992 yıllarında aynı grupta rakiptik. Yani bu şehre profesyonel takım şart” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 19:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?