3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Balcı'dan dernek ziyareti

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı ilçe faaliyet gösteren Muharip Gaziler ve Umut Feneri Dernekleri'ni ziyaret etti.


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı eşi Ayşegül Balcı, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Parti Gençlik kolları, Kadın kolları ve Belediye Meclis Üye adayları ile birlikte ilk önce Muharip Gaziler Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Balcı, gazilere gereken saygıyı her zaman göstereceklerini söyledi. Belediye Başkan adayı Balcı, "Muharip gaziler savaşa fiilen katılan askerlerimiz. Sizler Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük Gazisinin temsilcilerisiniz. En büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gösterdiğimiz saygıyı sizlere de göstermek zorundayız. Hep söylüyoruz Allah nasip eder 30 Mart'ta Belediye Başkanı olursak şehri hep beraber yöneteceğiz. Sizin görüşlerinizi önerilerinizi samimiyetimle söylüyorum emir olarak kabul edeceğim. Biz siyaset için parti için burada değiliz. Biz Ereğli menfaatleri için gelecek Ereğli için buradayız. Hayal ettiğimiz Ereğli'yi anlatacağız. Sizi siyaset yapmaya değil şehrin geleceği için benimle birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Rahmetli olan şehit ve gazilerimizi anıyorum Ereğli'de tüm gazilerimizin ellerinden öpüyor saygılarımı sunarım" dedi.


Balcı ayrıca, 30 Mart'tan sonra da aynı şekilde fikir alışverişlerine devam edeceklerinin altını çizdi. Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ise Balcı ve ekibine seçimlerde başarılar diledi. Şahin ayrıca, seçilecek olan Belediye Başkanı'ndan nereye uygun görülürse şehitlik anıtının Ereğli'ye kazandırılmasını istedi. Balcı ve beraberindekiler daha sonra ilçe faaliyet gösteren Umut Feneri Dernek Başkanı Ali Mahmutoğlu ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Yoksul vatandaşlara yardım konusunda da çeşitli projelerinin bulunduğunu belirten Belediye Başkan adayı Balcı, "İnsan olmak paylaşmak yardımlaşmak demek. Sizler bunu en iyi şekilde yapanlarsınız. Biliyorum ki ihtiyaç sahiplerine yardıma koşuyorsunuz alan el ile veren eli buluşturuyorsunuz. Sizle yapacağımız çok projelerimiz var. Mesela gıda bankası ismini verdiğimiz bir projemiz var. Bu proje sizin gibi veren eli alan elle buluşturuyor. Nerelere yardım yapmamız gerektiğini beraber çalışarak bulacağız. Bizimle beraber Ereğli'de yeni bir dönem başlayacak. Bu örgütler, dernekler fuzuli kurulmuyor. Onların fikirlerini alacağız onlarla birlikte hareket edeceğiz." dedi
Umut Feneri Derneği'nin yoksullukla mücadele eden bir derneklerinden biri olduğunun altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Şahin ise, "Bizim adayımız Yüksel Balcı da tüm meselelerin altına elini koymak istiyor. Bu yolda uğraşıyor çabalıyor ve projelerini hazırlıyor. Bu işi hakkı ile yapabilecek birisi olan Yüksel Balcı'nın yanındayım. Tüm Ereğli halkından siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Yüksel Balcı'nın yanında olmasını rica ediyorum. Ereğli'ye hizmet edebilecek tek insan olarak Yüksel Balcı'yı görüyoruz" dedi.
Dernek Başkanı Ali Mahmutoğlu ise, Balcı ve AK parti teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "Biz sizi tanıyoruz size güveniyoruz. Allah her şeyin hayırlısını versin diyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 19:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?