3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Balcı'dan seçim bürosu açılışı

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, partisinin Kadıtarlası Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, Belediye Meclisi Üye adayları, Parti Gençlik, Kadın Kolları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Kadıtarlası Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Mahallelere giderek bilgilendirme toplantıları yaptıklarının altını çizen Belediye Başkan adayı Balcı, “Seçim çalışmalarını bıraktık, belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla mahallelere giderek bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Çünkü seçimle ilgili bir endişemiz kalmadı. Yapılan anketlerde açık ara öndeyiz. Mahalleler o kadar sıkıntı içindeki sizlere anlatamam. Bu şehir halen asbestli borulardan su içiyor. Hangi devirde, hangi çağda yaşıyoruz. Allah nasip ederse 30 Mart'tan sonra hakikatten bu şehirde yapacağımız çok iş var. Biz 15 yıl bu şehirde belediye başkanlığı yapmış kişilerin ufkunu açtık. Bakıyorum bizim yaptığımız projelerin isimlerini değiştirerek bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Lütfen bu halkı enayi yerine koymayın. Hazırladıkları kataloglarda inanın hiçbir şey yok. Sevgili Halil bey, sen ilk aday olduğun zaman doğan çocuklar bugün 20 yaşında üniversite son sınıfta. Devir değişti, çağ değişti, ihtiyaçlar değişti. Sen ihtiyaç tespitini demek ki bilmiyorsun ve ihtiyaç tespiti bilmeyen kişi belediye başkanlığı yapamaz. Ereğli'ye yatırım yapmak isteyenler gelmişti zamanında, isim de vereyim, Sabri Demirdöğen. Ereğli'ye 5 yıldızlı otel yapmak istedi. Sen bu iş adamından ne istedin de buraya yatırım yapmaktan vazgeçirdin? Tavuk entegre tesisi kurmak isteyenler oldu. Bu adamlardan ne istedin de buraya fabrika kurmaktan vazgeçtiler? Bunları konuşmak istiyorum. O yüzden Halil beyi televizyonlara davet ediyorum ama benden kaçıyor. Kaçmana gerek yok başkanım, ben kişisel konuşmayacağım. Bu şehrin insanlarının karşısına çıkıp Ereğli'yi konuşacağız. Lütfen benimle bu halkın karşısına çık ve konuşalım” dedi.
Diğer partilerin belediye başkan adaylarının proje kataloglarını yeni dağıtmaya başladığının altını çizen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, “Bakıyoruz aynı katalog 1989, 1994, 1999 ve 2004 yıllarında da çıktı. Şimdi 2009 yılında da aynı katalogu çıkartıyorsunuz. Bence insan biraz utanmalı. Ereğli insanı artık bu boş vaatleri yemez” dedi.

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, seçim bürosunun açılışının ardından vatandaşlarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 13:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?