3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Balcı'nın ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, Sarıkorkmaz ve Yeşiltepe Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

 Sağanak yağmura rağmen vatandaşlar evlerinden sokağa çıkarak Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı'ya büyük ilgi gösterdi.
 

Seçim çalışmalarına ilk başladığı zamandan buya ne yağmur ne fırtınaya aldırış etmeyen AK Parti Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, Belediye Meclisi Üye adayları, Parti Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileriyle birlikte Sarıkorkmaz ve Yeşiltepe Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Sağanak yağışa aldırmadan seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı mahalle mahalle, sokak sokak cadde cadde gezerek vatandaşın ayağına gidiyor. Mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde görüyor ve mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi almaya devam ediyor. Sarıkorkmaz ve Yeşiltepe'de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Belediye Başkan adayı Balcı, "30 Mart'tan sonra Ereğli yeni bir şehir olacak. Geleceğin şehrini planlıyoruz. Bana ve belediye meclis üyelerime tam yetki verin" dedi.


Belediye Başkan adayı Balcı vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onların sorunlarını dinledi. AK Parti'ye yönelik yapılan iftiralara cevap vermeyerek seçim sürecini ılımlı yönden sürdürmeye çalıştıklarını Belirten Belediye Başkan adayı Balcı, "Seçim çalışmaları bizim açımızdan iyi gidiyor. Yaklaşık 2-3 gündür Halil Bey yine karalama yapıyor. Halil Beye seslenmek istiyorum 'Siyaseti kirletmeyelim seviyeli bir seçim geçirelim' diyorum. Gençlere kötü örnek olmayalım diyorum" dedi.
30 Mart'tan itibaren yapacakları işleri şimdiden planlamaya başladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, "CHP Belediye Başkan adayı Halil bey televizyonlarda ya da mitinglerinde 'Eşimin arabasını tekmeliyorlar' şeklinde söylemleri olmuş bu söylerimden dolayı çok üzüldüm. Bunları kimin yaptığını onlar aslında iyi biliyorlar. Kendisine tepki gösteren ve AK Parti'den olmayan kişilerin yaptığını çok iyi biliyorlar" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 13:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?