3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başarılı öğretmenlere ödül

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi tarafından başarılı öğretmenlere ödül verilirken, öğretmenlere(AKM) Şan-Piyano resitali verildi.


Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) şan- piyano resitaline Vali Yardımcısı Fetih Yılmaz, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Bektaş Açıkgöz, Rektör Merkezi’nde (AKM) şan- piyano resitaline Vali Yardımcısı Fetih Yılmaz, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Bektaş Açıkgöz, Rektör Yardımcısı Vural Evren, Maden Mühendisleri Başkanı Erdoğan Kaymakçı, Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın eşi Sevgi Gonca, eğitim görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı. 24 Kasım öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Bektaş Açıkgöz 2 öğretmene hizmet başarı ödülü verdi.

Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Rektör Bektaş Açıkgöz, “Gerçekten öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Gençlerimizi en iyi şekilde yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum ve öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. Hizmet Başarı Ödülü alan Kozlu İlköğretim okulunda görev yapan Sevim Yardımcı,“Öğretmenlik bir gönül işidir. Her şeyi maddiyatta arayanların yapamayacağı bir iştir. Bir daha dünyaya gelsem tekrar öğretmen olmak isterdim. Üniversitemizin öğretmene verdiği değer beni çok onurlandırdı ve kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.


Diğer Hizmet başarı ödülü alan Kimya Bölümü Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Baki Hazer ise, “Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Buradan herkesin öğretmenler gününü kutluyorum ve üniversitemizin bize vermiş olduğu hizmet başarı ödülü için teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından düzenlenen gecede Ece İdil ve Evren Büyükburçlu Erol verdikleri Şan-Piyano Resitalinde izleyenleri büyülediler.


Şan- Piyano resitalinin ardından Zonguldak Üniversitesi Rektörü Bektaş Açıkgöz tarafından davet ettikleri iki kadın besteci Ece İdil ve Evren Büyükburçlu Erol’a teşekkür belgesi verildi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 17:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?