3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan adayı ziyaretlere başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkanı adayı Selahattin Gülay ziyaretlere başladı.


Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylığını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Selahattin Gülay ziyaretlerine başladı.

Gülay beraberinde MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüş alış verişinde bulundular.
Ziyarette bir konuşma yapan CHP İl Sekreteri Cevat İzmirlioğlu, “MHP Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Selahattin Gülay’ı kutluyorum. Son derece memnunum. Türkiye genelinde olduğu gibi yerelde de seçimlere bakış açısı birçok noktalarda görüş ve düşünceler örtüşüyor. Birlik ve beraberliği ön planda tutuyoruz. Seçimler bir yarıştır. Uzun soluklu maratondur. Kondisyonu nefesi yeten finişi bulur. MHP’nin Gülay gibi bir ismi aday olarak çıkarması bizi memnun etti. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.


MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan da konuşmasında, “6 sene içersinde Zonguldakspor ile özdeşleştirirsek küme düşen bir il konumuna geldi. Siyasi partilerin kendi tabanlarıyla birleşerek yerel seçimlerde bizde varız diyerek, Gülay’ı aday adayı değil aday ilan ettik. Gezilerimize başladık. Yaptığımız gezinin istikametinde siyasi partimiz CHP olduğu için onlara da nezaket ziyaretinde bulunduk. Akşamları da vatandaşlar ile sohbet toplantıları yapacağız” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 17:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?