3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan adayından notlu mesaj

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve Eski Belediye Başkanı İsmail Eşref, kurum ziyaretleri esnasında yerinde bulamadığı seçmenlere seçim bildirgesi üzerine not yazarak ulaşmaya çalıştı.


Zonguldak’ta Sosyal Güvenlik Merkezi, Tarım İl Müdürlüğü Başkent Dağıtım A.Ş’yi ziyaret ederek, tüm birimleri teker teker dolaştı. Personelle görüşerek destek isteyen Eşref, odasında bulamadığı bazı seçmenlerin odasına seçim bildirgesi ve mause pad bıraktı.

Seçim bildirgesi üzerine kendi el yazısı ile not yazan Eşref, yerinde olmayan personelden yazılı olarak destek istedi. Herkesin başkanı olduğunu hatırlatan Eşref, “Bizim için önemli olanlar insanlardır. İnsanlara hizmet etmek için Belediye Başkanlığı’na adayım. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemlerde de, insanlara hak ettiği değeri verip, hizmet ettik.

Destek ziyaretlerimizde bazı insanlarımız, görevi nedeniyle nedeniyle yerinde bulunamayabiliyor. İnsanlarımızın bize gönül koymasını istemiyoruz. Yerinde bulunmayan seçmenlerimize ulaşamamız bahane değildir. Tüm insanlar, bu değeri hak ediyor. Bizde bundan önce olduğu gibi yine insanlarımıza özledikleri ve bekledikleri değeri vereceğiz” dedi.


Kıvrak zekası ile belediye meclis üyeleri ve partilileri keyiflendiren Eşref, yeni yöntemiyle çalışan diğer personelden de iyi not aldı.

İha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 12:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?