3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan çalışmaları inceledi

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, kent ormanında yapılan beton parke yol yapım çalışmalarını inceledi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Orman Genel Müdürlüğü ile Çaycuma Belediyesi tarafından ilçenin Pehlivanlar Mahallesi'nde kurulan kent ormanın yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kent ormanı girişine 140 araç kapasiteli araç parkı düzenlediklerini söyleyen Gülşen, kent oramın içindeki yolun beton parke yapılması ile ilgili olarak çalışmaların son aşamaya geldiğini kaydetti. Gülşen, ”İnsanlarımızın huzur içinde spor ve piknik gibi çeşitli aktivitelerini yapabileceği çok güzel bir kent ormanı oluşturmaktayız. Halkımızın bu hizmete sahip çıkarak kent ormanını koruması bizleri mutlu edecektir.” dedi.


Başkan Gülşen, kent ormanı içinde piknik yapan vatandaşların, çöplerini toplayarak çöp konteynırlarına bırakmaları konusunda, uyarı levhası yazılması talimatını verdi. Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmenlerin Çaycuma ilçesine yapacakları ziyaret öncesi yapılan çalışmaları tamamlamak istediklerini kaydeden Gülşen şunları söyledi:


”Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmenleri ilçemize yapacakları gezi programı içinde kent ormanı, belediye sosyal tesisleri ve Atatürk Bulvarı üzerindeki belediye çay bahçesi de bulunmaktadır. Emekli öğretmenlerin yapacağı gezi öncesinde kent ormanı içindeki çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz.”

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 12:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?