3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan çalışmaları yerinde izledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Murat Sesli, belediye tarafından mahallelerde yürütülen bazı çalışmaları yerinde inceledi.


Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, belediye tarafından Sarıkorkmaz Mahallesi Aktaş Kıracı Sokak’ta yürütülen yol açma ve yapım çalışmaları ile Kırmacı Mahallesi Kemer mevkiinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde incelerken vatandaşlarla sohbet etti.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Sesli, “Mahallelerde bugüne kadar çok önemli hizmetler yaptık ve şuanda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Aktaş Kıracı Mevkiinde yılardır yaşanan bir sıkıntı vardı bunun çözümü için o bölgede önemli çalışmalar yaptık ve şuanda yol açma çalışması devam ediyor. Kırmacı Mahallesi Kemer mevkiinde de finişer asfalt makinesiyle asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bu bölgede daha önce yol genişletme kaldırım çalışması yapmıştık. Yürütülen asfalt çalışmaları ile birlikte pırıl pırıl bir sokak ortaya çıktı. Diğer ekibimizde Kepez Mahallesi’nde asfaltlama çalışmasını sürdürüyor. Bizim en büyük mutluluğumuz halkımızın memnuniyeti” dedi.


Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Sesli’nin yanına gelen mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 12:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?