3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan çalışmaları yerinde izledi

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İncivez mahallesinde gerçekleşen çalışmaları yerinde inceledi. 

Başkan Gonca, İncivez Mahallesi’nde başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye’nin 24 saat görevde olduğunu belirten Gonca, İncivez Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. “Durmak yok, yola koşarak devam” mesajı veren Gonca, şu şekilde konuştu: 

“Belediye’nin ve benim hafta sonumuz yok. 24 saat halkımızın hizmetinde ve çalışmalara devam ediyoruz. İncivez mahallesinde başlattığımız asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşımızın sıkıntılarını daha yakından dinlemek için buradayız. Asfaltlama çalışmalarından sonra mahallemizden sonra 50 yıldır yol sorunu olan bir sokağımıza yol getireceğiz. Çalışmaları başladı ve betonlama hizmetinden sonra hizmete açılacak. 5 yıllık görevimizin ardından büyük sorunları bitirmek üzereyiz. Bundan sonraki başkanlıkta göreve gelirsek daha büyük çalışmalar yaparak tüm Zonguldak halkına ulaşacağız. Durmak yok, yola koşarak devam diyoruz ve vatandaşımızın sıkıntılarını çözmek için 24 saat görevdeyiz” dedi. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Gonca, yaklaşık 2 yıl önce trafik kazasında tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir vatandaşı ziyaret ederek sıkıntısını giderdi. Tekerlekli sandalyeyle dışarı çıkamayan vatandaş, Gonca’nın girişimi sonucunda kapısının önüne kadar yapılacak olan yolla sıkıntısı giderilecek.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 15:27:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?