3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan çocuk parkı açtı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, çocuk parkı ve spor kompleksinin açılışını yaptı.

Zonguldak’ın Rat Mahallesi’nde Çocuk Oyun Parkı ve Spor Kompleksi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti kadın kolları, gençlik kolları, Belediye Meclis Üyesi adayları, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Rat Mahallesi Son Durak’ta Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi açılışını yapan Gonca, “Gençler ve çocuklar bizlerin geleceği ve yarınlarıdır. Gençler bizler sizinle gurur duyuyoruz. Göreve geldiğimiz 2004 yılında verdiğimiz sözler vardı. Zonguldak Belediyesi’ni kötü durumdayken bizler görevi devraldık. Bizler Zonguldak’ta su sıkıntısını, mülkiyet sorununu çözdük. 250 tane toplu konut yaptık. Acılık Deresi’nin üzerini kapatıyoruz. Çevre yolunu yaptık. Zonguldak halkına 5 yıl süre içerisinde dolu, dolu hizmetler yaptık. 29 Mart’ta ya karanlığa günlere gidilecek yada aydınlık günlere gidilecek. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana yanımızda çocuklar oldu, Zonguldak halkı oldu ve biz kapılarımızı rantçılara değil halkımıza açtık.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Rat Son Durak’ta bulunan alanı TTK Kurumu bize tahsis etti. Bizlerde buraya Çocuk Oyun Parkı ve Spor Kompleksi yaptık. Sizlerden ekibimizle beraber 29 Mart’ta destek bekliyoruz” dedi.
Vatandaşlar ve çocuklar Oyun Parkı’nın ve Spor Kompleksi’nin yapıldığı için çok mutlu olduklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 10:28:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?