3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan Dökmeci'ye ziyaret

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Kazım Sarıcı, hastanenin fiziki koşullarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemeleri konusunda verdiği destek nedeniyle Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’yi ziyaret ederek teşekkür etti. 

Başhekim Kazım Sarıcı, Hastane Müdür Yardımcıları Yaşar Karaman ve İhsan Öztunç ile Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci’yi makamında ziyaret ederek, destekleri nedeniyle teşekkür etti. Hastanede bir takım değişiklikler yaptıklarını anlatan Kazım Sarıcı, “Bu değişikler ve çevre düzenlemesi için başlattığımız çalışmalarda Başta Kozlu Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci ve Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç olmak üzere bazı belediye başkanı ve kamu kuruluşlarının destekleri oldu. Bu desteklerine karşılık teşekkür etmek amacıyla ziyaretlere başladık” dedi. 

Ziyaret için memnuniyetini dile getiren Hüdai Dökmeci’de Atatürk devlet Hastanesi’nin tüm bölgeye hizmet veren bir hastane olması nedeniyle destek vermekten onur duyduklarını vurguladı. Dökmeci, belediye tarafından organize edilen toplu sünnet programında hastanenin verdiği destek nedeniyle Başhekim Sarıcı ve ekibine teşekkür etti. 

Sarıcı ve beraberindeki hastane idarecileri Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç’ı ziyaret ettiği, önümüzdeki günlerde ise TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen ile destek veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeyi düşündükleri öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 14:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?