3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan Gonca'dan 85. yıl mesajı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Cumhuriyet’in 85. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Cumhuriyetin kuruluşunun 85. yıldönümü nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, Türk Ulusunun, Cumhuriyet'in laik ve demokratik ruhunu 85 yıldır aynı coşku ile koruduğunu ifade ederek, "Bu aynı zamanda Cumhuriyet'imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile bugüne kadar vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna can vermiş tüm şehitlerimize borcumuzdur." dedi.

Başkan Gonca sözlerini şöyle sürdürdü:
"85 yıldır Atatürk'ün izinden yürüyen, Cumhuriyet'i yaşatmaya ant içmiş olan Türk Ulusu genci ve yaşlısıyla Türkiye'nin aydınlık, çağdaş ve mutlu yarınlara ulaşmasındaki en büyük güvencedir. Dün olduğu gibi bugün de, vatan topraklarını bölmeyi, Cumhuriyetimizi yıkmayı hedefleyen terörün her türlüsü ile mücadele etmeyi ulus olarak her koşulda sürdüreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin yaşadığımız günlere kolay gelmediğini, bu uğurda yüz binlerce şehit ve gazi verildiğini asla unutmayacağız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, kahraman silah arkadaşlarına, milleti ve vatanı için seve seve canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyor, tüm Türk Ulusunun ve saygıdeğer Zonguldak halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 12:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?