3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan Gülşen, çalışmaları inceledi

Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen, 2. köprü çalışmasını inceledi.


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Belediye Başkanı Mithat Gülşen İstasyon Mahallesi ve çarşı merkezine bir birine bağlayan 2. köprü çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığı girişimler sonucunda 2. köprü, 2005 yılında programa alınarak yapımına başlanmıştı. Başkan Gülşen, 2. köprünün tamamlanmasının ardından mevcut eski köprünün de bakıma alınacağını belirtti. Köprü inşaatında incelemelerde bulunun Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “İlçe merkezi ile İstasyon Mahallesi bağlantısını sağlayacak olan 2. köprü yapım ihalesini alan firma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerde köprünün 29 Mart 2009 tarihine kadar tamamlanacağını söylediler. Bende bu sevindirici gelişmeyi halkımla paylaşıyorum. İnşaatı devam eden 254 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde olan köprü üzerinde 3.5 metre yaya kaldırımı planlaması var. Şu anda çalışmalar yaz-kış demeden sürüyor” dedi.


Köprünün Çaycuma açısından hayati önem taşıdığını ve büyük bir gereksinim olduğunu vurgulayan Başkanı Mithat Gülşen, “2. köprünün tamamlanması ile birlikte mevcut eski köprü, yüzde 20 keşif artışı sağlanarak yeniden bakıma alınacak. Mevcut korkulukları yenilecek. Komple bakımı yapılacak” dedi.


2. köprünün programa alınmasından bu güne kadar geçen süre içinde tüm emeği geçenlere Çaycuma halkı adına teşekkür eden ve şükranlarını sunan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, mevcut eski köprünün bakım ve onarım çalışmalarının ise, 2009 yılı içinde tamamlanacağını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 12:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?