3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan kaynağı buldu!

KOZLU BELEDİYE BAŞKANI ALİ BEKTAŞ:

Zonguldak’ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait 60 dükkanın yıkılıp yeniden yapılması, belediye kültür sarayı ve belde meydanı yapımını kapsayan mega projeye kaynağı ise yeni yerlerini satarak oluşturmayı düşündüklerini söyledi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yapılacak proje kapsamında halen belediyeye ait ve kira ödenen iş yerlerinin yerine yeni iş merkezleri yapacaklarını kaydetti. Bu işyerlerini öncelikli olarak mevcut kiracılara hesaplanacak meblağ tutarında peşin olarak satışı yapılabileceğini ifade eden Bektaş, peşin olarak ödeme gücü olmayanlar için ise 15-20 yıla kadar vadeli ödeme imkanının sağlanacağını kaydetti..Belde için önemli bir projeyi hayata geçirme sürecinde sıkıntıların yaşanabileceğini hatırlatan Bektaş, “Bu projeyi hayata geçirmek için bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bu sıkıntıları da aşacağımıza inanıyorum. Devletin imkanlarının yanı sıra oluşturacağımız kaynaklarla bu projeyi adım adım hayata geçireceğiz. Yeni projeyle, kent meydanını taşıyacağız. Belediye kültür sarayımızı da yapacağız” dedi.

Başkan Bektaş, projenin hayata geçirilmesi aşamasında şuan belediyeye kira ödeyen hiçbir esnafı da mağdur etmeyeceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2009 Pazar 10:55:03
Güncelleme :18 Ekim 2009 Pazar 12:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?