3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan lale soğanı dağıttı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Vergi Dairesi önünde vatandaşlara yeni yıl kutlamaları çerçevesinde lale soğanı dağıttı.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Vergi Dairesi önünde vatandaşlara 3 bin adet lale soğanı dağıttı.

3 bin adet lale soğanı dağıtıldığını söyleyen Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, “Vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2009 yılının diğer yıllardan daha güzel geçmesini diliyorum. Bugün Zonguldak Belediyesi olarak lale soğanını halkımıza dağıtıyoruz. Lalelerin dikimiyle ilgili çok büyük talep vardı. Bizim diktiğimiz çiçekler koparılmasın ağaçlar kırılmasın. Lale dikmek isteyen ama bulamayan halkımız olduğunu tahmin ediyorum. Çiçek açısından çevreye duyarlılık bilinci içersinde bugün 3 bin civarında lale soğanını dağıtıyoruz. Biz belediye olarak büyük bir rağbet var çevreye olan bilinçli davranışımız duyarlılığımız bize bu aktiviteyi yapmayı gerekli kıldı. Halkla birlikte olmak burada birlik beraberlik ve duyguyu yaşıyoruz çevre duyarlılığı gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyorum yeni yılını kutluyorum” dedi.

Vatandaşlar, lale soğanı dağıtan Başkan Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca'ya teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?