3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan Sesli'nin minik misafirleri

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Yunus Emre Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti.

26-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen “Okul Öncesi Eğitim Şenliği Komitesi” adına Yunus Emre Anaokulu Öğretmeni Demirhan Döl, öğretmenler ve bazı öğrenciler Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'yi makamında ziyaret etti.

Öğretmenler komite adına gerçekleştirdikleri ziyarette, Belediye Başkanı Murat Sesli'ye, “Okul Öncesi Eğitim Şenliği”ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Sesli, okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu belirtti. Anasınıfların eğitimin temelini oluşturduğunu söyleyen Sesli, belediye tarafından okullara yapılan katkıların devam edeceğini kaydetti.

Sesli, “Eğitimde anasınıfları çok önemli. Eğitimin temelini oluşturuyor. Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Okullarımızın sosyal ve kültürel etkinlikler için taleplerini yerine getirebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Okullarımıza yaptığımız katkılar artarak devam edecek” dedi.

Başkan Sesli, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 16:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?