3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan'a hayırlı olsun dediler

Zonguldak’ın Çatalağzı Beldesi’ne ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Mehmet Alim’e ziyaretler sürüyor.


Görevine ikinci kez başlayan Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim’e, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Çatalağzı halkının büyük bir ilgi gösterdiği Başkan Mehmet Alim’i Çatalağzı Çok Programlı Lisesi Müdürü Ünal Avcı beraberinde Müdür Yardımcıları Ersoy Güneş ile Ertuğrul Önal ve Işıkveren İlköğretim Okulu Müdürü Mansur Gök, beraberindeki öğretmenler ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, her zaman eğitim ve öğretime önem verdiklerini söyledi. Alim, “Eğitim, öğretime her zaman önem veriyoruz. Okullarımızın her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Birlikte güzel işlerde başardık. Tekrar birlikte olmaya devam edeceğiz. Ziyaretleri de beni çok mutlu etti. Teşekkür ediyorum” dedi.
 

Çatalağzı Çok Programlı Lisesi Okul Müdürü Ünal Avcı, Işıkveren İlköğretim Okulu Müdürü Mansur Gök ve öğretmenler Çatalağzı Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim’e yeni görevinde başarılar diledi. Mehmet Alim ayrıca öğretmenlerle birlikte TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın ismini verdiği havuzlu park içerisinde ki mini golf sahasında golf oynayarak stres attı.
Daha sonra belde halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 19:58:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?