3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkana ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde ses sanatçısı Sezai Çağdaş, belde Belediye Başkanı Adil Düzlü’yü ziyaret etti.


Zonguldaklı ses sanatçısı olan ve bir dizi ziyaret için memleketi Zonguldak’ta bulunan Sezai Çağdaş Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü’yü ziyaret etti.Ziyaretten ötürü çok memnun olan Belediye Başkanı Adil Düzlü ise ziyaretinden dolayı Sezai Çağdaş’a teşekkür etti. Ziyarette düşüncelerini dile getiren Çağdaş, “Başkanım Adil Bey, tekrar Belediye Başkanı seçildiği için kendisini tebrik etmek amacıyla geldim. Ayrıca gurbetçinin her zaman merak ettiği havaalanı konusunda da sayın havaalanı müdüründen bilgi almak için geldim. Ziyaretimin amacı bu birkaç gün sonra yurt dışına gurbetçi dostlarımın arasına döneceğim. Ben yurt dışında sanatçılık yapıyorum. Özel bir kanalda program yapıyorum. Şu anda biraz rahatsızlığımın dolayısıyla ara verdim ve sağlığıma kavuştum tekrar programa başlayacağım” diye konuştu.


Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, “Beldemizde bugün önemli ziyaretçilerimiz vardı. Başta yöremizin yetiştirmiş olduğu değerli bir ses sanatçısı Sezai Çağdaş Türkiye ziyareti dahilinde beldemizi ve belediyemizi ziyarete geldiler. Devamında bizim yıllardır göç veren bir il olmamız sebebiyle İstanbul’da bulunan arkadaşlarımızdan gurbetçi kardeşlerimizden İstanbul Zonguldaklılar Dernek Başkanı Orhan Bayraklı bizi ziyarete geldi. Milli Eğitim’imizin çok değerli müdürlerinden buraya katılım oldu. Milli Eğitim Müdürlerimizin buraya katılma sebebi Saltukova’ya yapılması planlanan 16 derslik yeni bir ilköğretim okulumuz var. Önümüzdeki ay itibarıyla onunda çalışmaları başlayacak. Bu ay içerisinde ihale hazırlıkları tamamlanma aşamasında Calimizin talimatları ve direktifleri doğrultusunda bu çalışmalar devam ediyor Saltukova’ya yeni bir ilköğretim okulu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dernek başkanımızın ziyareti 31 Mayıs’ta İstanbul’da gurbetçilerimizi bir araya getirecek olan bir faaliyetleri çalışmaları var. Bir piknik programı özel bir program düzenlemişler bizleri davet etmek maksadıyla burada bulundular” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 17:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?