3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkan'dan rekor görüşme

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, rekor seviyede vatandaşla görüşerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.


Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Belediye Meclisi üyesi Abdullah Karagüzel ve belediyede çalışan müdürleri ile birlikte makamında zor durumda olan ve sorunları bulunan vatandaşları ağırladı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların sorunlarını dinleyen Gonca, iş de dahil olmak üzere halkın taleplerini dinleyip not aldı. Sorunları nedeniyle makamına ağlayarak giren vatandaşlar, sorunlarına çözüm bulunmasının sevinç göz yaşları ile makamdan ayrıldı. Aralarında eşya ve ev talebinin yanı sıra çok sayıda vatandaş iş istedi. Gonca, özel ocakta çalışabilecek olan gençler için özel sektörde iş imkanı sağlarken, diğer iş talepleri için de not aldı.

Gonca, "Sorunları nedeniyle randevu talep eden tüm vatandaşlarımızın notlarını aldık. Randevu alan yaklaşık 150 kişinin sorunlarını dinlemek için bugünümüzü ayırdık. İmkanlarımız ölçüsünde sorunlarını dinleyerek, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapıdan ağlayarak giren ve sorunlarını ağlayarak anlatan vatandaşlarımızın, makamdan ayrılırken de sevinç göz yaşları içerisinde ayrıldığını gördük. Bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi.
Gonca, randevuya gelen yaklaşık 100 kişinin üzerinde insanla konuşarak sorunlarını dinledi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 12:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sakine polat IP: 88.228.184.xxx Tarih : 27.11.2008 15:07:13

başkanımızla görüşmek için bende ordaydım.insanlar gerçekten mutlu ayrılıyordu oradan.vatandaşın sorununu dinliyor ve mutlaka çözüm buluyor.başkana ve yardımcılarına buradan bir kez daha teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.