3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Başkanlardan birlik mesajı

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın davetlisi olarak Zonguldak’a gelen belediye başkanları AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ı ziyaret etti.


Bolu, Kırıkkale, Düzce ve Karabük Belediye Başkanları Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın davetlisi olarak eşleri ile birlikte Zonguldak'a gelmişti.

Zonguldak’ta bir çok yeri ziyaret gezen başkanlar AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ı da ziyaret etti. Ziyarete Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca katıldı. Ziyarette Hamdi Uçar’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı da hazır bulundu. Başkanlar ziyaretlerinde birlik mesajı verdi. AK Parti’nin Zonguldak’ta hareketlilik içinde faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydeden başkanlar, Başkan Gonca’yı tekrar belediye başkanı görmek istediklerini kaydetti.

KELEŞ: “YENİDEN ADAYIM”

2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Düzce Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu ifade eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti’deki birlikteliğin Türkiye’de ilk ve tek olduğunu söyledi. Başkanların bir araya gelerek hem ziyaret gerçekleştirdiğini hem de fikir alışverişinde bulunduğunu söyleyen Keleş, kendilerini Zonguldak’a davet eden Başkan Gonca’ya teşekkür etti.


AK Parti’nin Zonguldak’ta hareketlilik içinde çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Zonguldak’ta değişikliğe gerek olmadığını söyledi. Bir araya gelindiğinde fikir alışverişinde bulunduğunu söyleyen Yılmaz, “Gerçekten, teşkilatta bu hareketliliği gördükten sonra Zonguldak’ta değişikliği gerek olmadığını söyleyebiliriz. Bir araya geldiğimizde fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Türkiye’deki siyasal, sosyal belediyecilik yaşantısında gazeteciler de çok önemlidir. 40 yıldır Bolu’nun altından dere geçiyor ve canlı yaşamıyor. Orada çalışma yaptık ve derenin üst kısmında temizleme yaptık. Gazeteci arkadaşlarımızla birlikte o derede balıkların yaşadığını görünce mutlulukla orada kahvaltı yaptık. Ama bazı gazeteciler ise ‘dereyi bilmem ne götürüyor, yukarıda kahvaltı yapıyorlar’ diye yazmışlar. Orada atık su projemiz var. Derenin üst bölümünü temizledik, alt bölümü de temizleyeceğiz” dedi. Ziyaretçi başkanlar AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı anı defterini sırayla imzaladı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 17:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?