3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bayan muhtar bürosunu açtı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, 29 Mart Yerel Seçimlerinde 6 erkek adayın içinden tek bayan aday olarak çıkan ve seçimleri kazanan bayan muhtar Nurşen Yılmaz muhtarlık bürosunu açarak çalışmalarına başladı.


Gökçebey ilçesinde, 29 Mart Yerel Seçimlerinde 6 erkek adayın içinden tek bayan aday olarak çıkan ve seçimleri kazanıp Yenimahalle Muhtarı olan Nurşen Yılmaz mahallesinde muhtarlık bürosu açarak çalışmalarına başladı.

Yılmaz, göreve gelmesinin ardından çalışmalara başlayarak yeni bir görev almanın heyecanını taşıdığını ifade etti. Yılmaz, “3 ay öncesinden başladım. Çalışmaya güzel başladım, ev ziyaretleri yaptım, insanlarla birebir konuşarak onları ikna ettim. 6 adaydık 72 oy farkıyla seçimi kazandım. Çok mutluyum, yeni bir görev almanın heyecanını taşıyorum. Görevimi çok sağlıklı bir şekilde yapacağıma inanıyorum.

Ben yapılamayacak vaatlerde bulunmadım. Kazanacağımı tahmin ederekten verdiğim sözleri yerine getireceğim. Olamayacak bir vaatte bulunmadım. Seçmene bazı seçmenlerin evlerinin önünde çok az bir patika yol yapılması gerekiyordu. Bir seçmenimizde alt yapısında sorun vardı onları halledeceğime söz verdim. Bayanlar için geziler tertipleyeceğim dedim bu gezileri de hıdrellez ve anneler gününde yapmayı düşünüyorum.

Günü birlik Amasra ve Safranbolu’ya da geziler düzenleyeceğim, annesi ya da babası olmayan fakir çocukların listesini oluşturuyorum. Kendilerine birebir ulaşıp çocukların arzularını isteklerini yerine getireceğim. Bunların çalışmaları içindeyim. Benim çevrem çok geniş arkadaş çevrem kalabalık. Herkes buraya gelsin bizimle otursun diye yeni bir büro açtım, halkın hizmetine sundum ve çalışmalarıma devam edeceğim. Yenimahalle halkına teşekkür ediyorum, bana inandılar, güvendiler bende onların bana olan inançlarını güvenlerini kırmayacağıma söz veriyorum” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 15:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?