3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bayram bitti kuyruklar bitmedi

Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bayram öncesi para dağıtımıyla birlikte oluşan kuyruklar, bayram bitmesine rağmen devam ediyor.

Zonguldak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelere 100 ile 150 YTL arasında bayram harçlığı dağıtılacağının açıklanması üzerine yüzlerce kişi, banka ve valilik önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu.

Kurban Bayramı öncesi yoğun talep nedeniyle parasını alamayanlar için valilik önünde bulunan İl Turizm ve Kültür Müdürlüğü Turizm Danışma Bürosu'nda tekrar para dağıtımına başlanıldı. Dağıtım ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren valilik önünde kuyruklar oluştu. Bayramdan önce para yardımından haberi olmadığını belirten Hidayet Efe, bayramdan sonraya kaldığını söyledi.

Parayla ayakkabı alacağını belirten Efe, "Sigortasız kişilere yardım yapılıyor. Bizim bayramdan önce haberimiz olmadı bugün duyduk. Ben sabah saat 09.00'da geldim. Allah bin kere razı olsun devletten milletten. 150 YTL aldım. Bu parayı ev ihtiyaçlarında harcayacağım. Kalan para ile ayakkabım olmaması nedeniyle yeni bir ayakkabı alacağım" dedi.

Para yardımı dağıtımı sırasında polis tarafından güvenlik önlemi alındı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 16:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?