2
Mayıs
2024
Perşembe
ZONGULDAK

Bayram ziyareti acıya dönüştü

Zonguldak - Ankara Karayolu’nun Sapça sapağında meydana gelen trafik kazasında minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 18 kişi yaralandı. Yaralılardan İlknur Kuzucu ve Aleyna Kızıltaş’ın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Zonguldak - Ankara Karayolu’nun Sapça sapağında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bayram tatilini geçirmek için İstanbul’dan Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ne bağlı Basatlı Köyü’ne gitmekte olan Deniz Basatlı idaresindeki 34 VE 4984 plakalı minibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
Kazada, birbirlerine akraba olan Selma Şimşek, Cengiz İnen, İlknur Kuzucu, Kader Kuzucu, Bayram Kuzucu, Bahattin Kuzucu, Şenol Bayraktar, Ferhat Bayraktar, Umut Kızıltaş, Aleyna Kızıltaş, Nurgül Bayraklı, Melahat Basatlı, Erol Çetinkaya, Şendoğan Çetinkaya, Cansu Çetinkaya, Atibe Basatlı, Saniye Saka ve sürücü Deniz Basatlı yaralanarak SSK Zonguldak Bölge Hastanesi’nde tedavi altına alındılar. Yaralılardan İlknur Kuzucu ve Aleyna Kızıltaş’ın durumlarının ağır olduğu bildirildi

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2005 Çarşamba 13:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?