3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bayramoğlu AKP'den aday adayı

Dr. Vecdi Bayramoğlu, AK Parti'den Zonguldak Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

A Tıp Merkezi sahibi Dr. Vecdi Bayramoğlu, AK Parti Zonguldak belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. AK Parti İl binasında toplantı düzenleyen Bayramoğlu, İl Başkanı Hamdi Uçar'a adaylık başvurusunu teslim etti.

Dr. Vecdi Bayramoğlu, Zonguldak'a her zaman hizmet edeceğini belirtti. Zonguldak'ın imaj değişikliğine ihtiyacı oğlduğunu belirten Bayramoğlu, "Zonguldak'ın değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ve Zonguldak'ta değişim sloganuyla yola çıkıp çok farklı bir yönetim anlayışını Zonguldak'ın gündemine taşımayı hedefliyorum. Allah bize bu görevi nasip ederse layıkıyla yapacağına inanıyorum. Zonguldak halkı zaten beni yakından tanıyor. Biz her zaman Zonguldak'ta hizmete talibiz. Aday adaylığımda bunun bir göstergesidir.

Bundan sonraki süreçte adaylığım olsa da olmasa da Zonguldak'ta hizmet anlamında her zaman var olacağım. Her kim seçilirse seçilsin, hangi partiden seçilirse seçilsin bundan sonraki seçilecek olan Belediye Başkanımın her zaman yanında olacağım. Ben tıp doktoruyum. Fakat İşletme Yüksek Lisansı yaptım. İşletmede kurumsal temel imaj konusunu işledim. Zonguldak'ın da ihtiyacı olan imaj değişikliğidir. Bu imaj değişikliğini yapabileceğime inanıyorum ve aday adaylığımı açıklamak istiyorum. Zonguldak halkının desteğini bekliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'da Vecdi Bayramoğlu'nu tebrik ederek başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 18:50:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?