3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Bektaş,mazbatayı aldı

Zonguldak’ın Kozlu Belde Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ali Bektaş, Zonguldak Adliyesi’nde mazbatasını aldıktan sonra başkanlık koltuğuna oturdu.


29 Mart 2009’da gerçekleştirilen Yerel Seçim’de Demokratik Sol Parti’den (DSP) Kozlu Belediye Başkanı seçilen Ali Bektaş mazbatasını aldı. Adliyede mazbatasını alan Bektaş, 5 yıl önce Hüdai Dökmeci’ye bıraktığı koltuğa oturdu. Bektaş, ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra belediye binasında görev teslim kağıdını ve Hüdai Dökmeci’nin zamanında yarım kalan maaşların kağıtlarını imzaladı. DSP Zonguldak İl Başkanı Nurhan Başoğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı kutlayarak yeni görevinin ‘hayırlı olmasını’ diledi. Başoğlu, “Ali Bektaş DSP belediye başkan adayı olarak 29 Mart yerel seçimlerinde başkan seçilmiştir. Bu 5 yılı başarılarla dolu olacaktır. Kozlu’da en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Kozlumuz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise “2004 yılında seçimi kaybettiğimde bu 5 yıl boyunca çalıştık ve bir ekip kurduk. Mücadele verdik ve kazandık. Lider olmak önemlidir fakat ekip daha önemlidir. Biz Kozlu’da en iyisini yapacağız inşallah. Bizden önceki belediye başkanımıza da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığı seçimini kazandık. İşimiz şimdi başlıyor. Ben ve ekibim en iyisini yapmak için çalışacağız” dedi.


Ali Bektaş, “Oynayalım, eğlenelim” diyen partililere, “Biz belediye başkanlığı seçimini kazandık savaş kazanmadık” dediğini söyledi. Daha sonra Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş vatandaşın tebriklerini kabul etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 18:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?