3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye Başkanı'ndan ilginç özür

Zonguldak'ın Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci yaklaşan yerel seçimler öncesi hız verdikleri alt yapı çalışmaları nedeniyle verdiği rahatsızlık için, kent merkezine astığı afişlerle özür diledi. 

Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci kent merkezinde başlattığı bordür ve tretuvar çalışmaları nedeniyle verilen rahatsızlık için ilginç bir şekilde özür diledi. Alt yapı seferberliği başlattıklarını ifade eden dökmeci, alt yapı ve kazı çalışmaları nedeniyle rahatsızlık verdiği sürücü ve yayalardan, kendi resminin ve isminin de bulunduğu bez afişlerle özür diledi. 

Kent merkezinin bir çok bölgesine astığı afişlerde "Bordür, treduvar ve yol çalışması nedeniyle verdiğimiz rahatsızlık dolayı özür dileriz" yazan Dökmeci, "Hizmetlerimizi en iyi şekilde verebilmek adına bahar ve yaz dönemleri büyük önem taşımaktadır. Bizde güzel giden havaları fırsat bilerek, alt yapı seferberliğini başlattık. Belediyemizin tüm imkanları ile bordür, treduvar ve yol çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu çalışmalar çerçevesinde ulaşım aksayıp, halkımıza bir takım rahatsızlık verebiliyoruz. Bu eksiklik ve rahatsızlıklarımızın mazur görülmesini temenni ediyor, daha bir güzel kozlu için omuz omuza çağrısında bulunuyorum" dedi. 

Dökmeci benzer çalışmaların yaz sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 11:04:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nesip şener IP: 85.110.56.xxx Tarih : 10.04.2008 00:16:07

Öncelikle çukurdan geçilmeyen yollar tamir edilse daha iyi olurdu. Biz bu filmi daha önce izlemiştik.