3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye Kültür Merkezi Ecem'i unutmadı

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır ve beraberindekiler Ecem Yuca’yı ziyaret etti.


Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır, BKM Gitar Öğretmeni Azmi Yılma ve Belediye Külltür Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren minik öğrencilerle birlikte anevrizma hastalığından kurtulma mücadelesi veren Ecem Yuca’nın evini ziyaret etti.

Ziyarette Ecem için bir konser verileceği müjdesini veren Bakır, bu konserle çorbada tuzlarının bulunmasından onur duyduklarını ifade etti. Kendi kızından verdiği örnekle yola çıkan Bakır, kızının spastik özürlü olduğunu fakat ilerleyen zamanlarda iyileşme kaydettiğini söyledikten sonra Ecem’in anevrizmadan kurtulacağından da şüphesi olmadığını dile getirdi.

Gitar Öğretmeni Azmi Yılmaz ise konserin 11 Mart Çarşamba günü BKM Tiyatro Salonu’nda yapılacağını söyledi. Yılmaz, “İlköğretim seviyesindeki 15 minik öğrencilerimizle Ecem kardeşimiz için bir konser etkinliği gerçekleştiriyoruz. Konser biletleri 10 TL’den satışa sunulacaktır. Tüm duyarlı Zonguldaklıları etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.


Ecem’in annesi Gülten Yuca, ziyaretten ve Ecem için hazırlanan etkinlikten dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Ecem de iyileşmek için can attığını belirtti. Ziyaretin sonunda Abdullah Bakır, Zonguldaklıların oldukça yardımsever olduklarını ve Ecem için bu etkinliğe seve, seve geleceklerini sözlerine ekledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 19:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?