3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye Meclis toplantısı yapıldı

Zonguldak Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Eylül ayının ikinci meclis toplantısı belediye nikah salonunda gerçekleştirildi.
İl Divan Kurulu Başkanlığını, Belediye Başkanı Secaattin Gonca’nın yaptığı ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı toplantı yoklama ve 6 önergelik gündem maddelerinin okunmasıyla başladı.

Gündemin ikinci ve üçüncü maddesi İmar ve şehir plancılığı raporunda ki maddeler okunarak meclis üyelerinin kararına sunuldu. Kentsel dönüşüm ve toplu konut imar komisyonu ve sokak isimi değişikliği hakkındaki türlü işler komisyonuna havale edilen raporlar okundu.


Meclis Üyeleri, Bahçelievler mahallesinde bulunan Ertuğrul Emral Caddesi isminin ‘Fatih Caddesi’, Necati Yıldırım Caddesi isminin ‘Balkaya Caddesi’ ve Dr. Arslan Ebiri Caddesini isminin de ‘Sendika Caddesi’ olarak değiştirilmesine onaylanırken Tepebaşı Mahallesi ve Meşrutiyet Mahallesinde bulunan Aydın Sokak isminin ‘Nehir Sokak’, Şehit Rıfat Göktürk isminin ‘Aydın Sokak’ olarak ve Mustafa Türkçelik sokak isminin de ‘Hoştepe Sokak’ olarak değiştirilmesine oybirliği ile karar verildi.

Gündemin dördüncü maddesinde de Fen İşleri Müdürlüğünün Bahçeli evler mahallesi yeni ismi ile Sendika Caddesinde çalışmaları devam etmekte olan parka ‘Zonguldak Belediyesi Rotary Parkı’ isminin verilmesi için meclis üyeleri oybirliği ile karar verdi.


Gündemin beşinci maddesinde ise Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün TTK Genel Müdürlüğünün Belediyenin 2008 mali yılında TTK’ya 23, 75 YTL olarak su ücret tarifesinin uygulanmasına ilişkin karar oybirliği ile kabul edildi. Gündemin son ve altıncı maddesinde ise İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğünün memurlara fazla çalışma yaptırılması hakkındaki yazısı komisyonca incelenerek, Eğitim Müdürü Hatice Alın’dan bilgi alındığı bildirildi. Görüşme sonrası, “Başkanlığımızda memur olarak görev yapmakta olan personellere eleman eksikliği nedeniyle fazla çalışma yaptırılması zorunluluğu ortaya çıktığından 2008 yılı sonuna kadar 85 adet memur personellere 70 bin saat fazla çalışma yaptırılmasına karar verildi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 18:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?