3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

Belediye Meclisi toplandı

Zonguldak belediyesi Ekim ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda görev süreleri dolan belediye encümen ve ihtisas komisyonları üyeleri seçildi.


Zonguldak Belediyesi Toplantı salonunda Ekim ayı ilk belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirildi. İrfan Eser Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda 1 yıllık görev süreleri dolan belediye encümen ve ihtisas komisyonları üyeleri, yeniden seçildi. Belediye Encümeni’ne Rauf Cesur, Şendoğan Karataş, Mehmet Apaydın oy birliği ile seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Sabri Tığ, İrfan Eser, Faruk Mercimek, Adil Bahadır, Serpil Akçin görev alırken, İmar Komisyonu için Abdullah Karagüzel, Nejat altınkaya, Şendoğan Karataş, Orhan Yücel, Turhan Demirtaş görevlendirildi. Türlü İşler Komisyonu’na Hülya Yörükoğlu, İhsan Aydemir, İ.Hakkı Toptan, Selim Cansızoğlu, M.Kemal Sarıtaş seçildi. Seçimlerin ardından gündemin 4. maddesi olan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün tütün ve tütün mamülleri, tuz ve alkol işletmeleri A.Ş’ye (TEKEL) ait 93 ada, 5 parseldeki gayrimenkulün plan onama sınırı dışına çıkartılarak, plansız ayrılması konusu görüşülerek imar komisyonuna gönderilmesi kararı alındı. Son olarak gündemin 5. maddesindeki Başkanlığın şehrin muhtelif yerlerine yapılmakta olduğu asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi alınması için Belediye Başkanı’na yetki verilmesi konusu görüşüldü. Konu, bütçe komisyonuna sevk edildi.
13. Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de 2.toplantıya gerçekleştirmek üzere oturum kapandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 17:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?